FAQ - NAJČEŠĆA PITANJA

Prijavite reklamaciju 

Ukoliko imate reklamaciju na artikle kupljene u salonima ili prodajnim mestima Forma Ideale ili želite da proverite status već prijavljene reklamacije, pozovite call centar 0800-034-036, radnim danima od 9 do 14h ili pošaljite mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i naša služba za reklamacije će se potruditi da Vam u što kraćem roku reši reklamaciju ukoliko je opravdana.

Kakve su mogućnosti zaposlenja u O-BEDS?

Oglasi za slobodna radna mesta u Forma Ideale prikazani su u odeljku Zaposlenje/Aktuelni oglasi, u okviru zaglavlja i u donjem desnom uglu naslovne strane website-a.

Kako da saznam radno vreme salona u mom gradu?

Pogledajte odeljak Prodajna mreža na website-u. Odaberite svoj grad ili opštinu i saznajte sve podatke o salonima O-BEDS ili prodajnim mestima.

Na koji način mogu da komentarišem asortiman ili uslugu u salonima?

Komentare i sugestije možete poslati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili popunjavanjem formulara Pitanja i odgovori, tj. Komentari i sugestije, u okviru odeljka Servis za kupce na website-u.
Takođe, svoja pitanja, komentare i sugestije možete poslati na adresu firme O-BEDS. Ul. Puk. Milenka Pavlovića 159a, 11273 Batajnica.

Kako nabaviti nameštaj bez odlaska u salon?

Na raspolaganju Vam je i naša Internet prodavnica, gde uz par koraka uz besplatnu isporuku možete dobiti nameštaj na kućnu adresu. Ukoliko imate poteškoće za poručivanje preko naše Internet prodavnice, kontaktirajte kolege na 011/787-00-52.